15% KORTING op ZWEMBADEN! Wees er snel bij, want op = op!
15% KORTING op ZWEMBADEN! Wees er snel bij, want op = op!

huisnummer bestellen

Een huisnummer is meer dan alleen een cijfer op je deur; het is een essentieel onderdeel van je woningidentiteit. Of je nu kiest voor een klassiek leisteen bordje of een modern acryl ontwerp, een goed gekozen huisnummer zorgt ervoor dat je huis opvalt en gemakkelijk te vinden is.

Bij ons kun je huisnummers bestellen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. Met opties zoals RVS, leisteen en acryl, bieden we een breed scala aan materialen en formaten. Bovendien worden al onze huisnummers geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat je direct aan de slag kunt.

Waarom zou je wachten? Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef je woning de finishing touch die het verdient.

Waarom een huisnummer bestellen?

Een huisnummer is niet alleen een wettelijke vereiste, maar het zorgt ook voor een duidelijk herkenningspunt voor bezoekers, postbezorgers en nooddiensten. Een goed zichtbaar huisnummer vermindert de kans op verwarring en zorgt ervoor dat je woning direct opvalt.

Functionele voordelen

Er zijn diverse praktische redenen om een huisnummer te bestellen en te installeren:

 1. Herkenbaarheid: Een goed zichtbaar huisnummer maakt het eenvoudig voor vrienden, familie en bezorgdiensten om je huis te vinden. Dit verhoogt de efficiëntie en voorkomt misverstanden.

 2. Nooddiensten: In geval van nood wil je dat hulpdiensten je huis snel kunnen identificeren. Een duidelijk en goed geplaatst huisnummer kan levens redden.

 3. Wetgeving: In veel gemeenten is het verplicht om een duidelijk leesbaar huisnummer aan de buitenkant van je woning te hebben. Hiermee voorkom je boetes en volg je de wettelijke richtlijnen.

Stijlvolle opties

Naast de functionele voordelen biedt een huisnummer ook esthetische opties. Bij Doika.be vind je een uitgebreid assortiment aan stijlvolle huisnummers in verschillende materialen en formaten. Dit stelt je in staat om een huisnummer te kiezen dat perfect aansluit bij de stijl van je woning. Enkele populaire opties zijn:

 • RVS huisnummers: Deze duurzame en roestvrije nummers zijn populair vanwege hun moderne uitstraling en lange levensduur.

 • Leisteen huisnummers: Met hun natuurlijke en robuuste uitstraling voegen ze karakter toe aan je woning.

 • Acryl huisnummers: Deze flexibele, betaalbare en weerbestendige nummers zijn een veelzijdige keuze voor elk type woning.

Personaliseer je huisnummer

Bij Doika.be kun je je huisnummer volledig personaliseren door verschillende kleuren, lettertypen en groottes te kiezen. Hierdoor geef je jouw woning een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl. Door voor hoogwaardige materialen te kiezen, zorg je ervoor dat je huisnummer lang meegaat en bestand is tegen de elementen.

Eenvoudige bestelprocedure

Het bestellen van een huisnummer bij Doika.be is eenvoudig. Met slechts een paar klikken kies je het gewenste ontwerp, materiaal en formaat. Bestel vóór 15:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit zorgt ervoor dat je snel je nieuwe huisnummer in huis hebt en meteen kunt installeren.

Investeren in een goed huisnummer betekent dus niet alleen dat je aan wettelijke vereisten voldoet, maar ook dat je woning een esthetische upgrade krijgt. Bezoek Doika.be om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en het perfecte huisnummer voor jouw woning te vinden.

De redenen om een nieuw huisnummer te bestellen

Het kiezen van een nieuw huisnummer is niet alleen een praktische overweging, maar biedt ook verschillende voordelen die bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van je woning.

Verbeterde zichtbaarheid

Duidelijke, goed leesbare huisnummers (zoals die variërend van 3x3 cm tot 30x30 cm) zorgen ervoor dat je huis makkelijk gevonden wordt. Dit is essentieel voor noodhulpdiensten, postbezorgers en bezoekers. Ons assortiment biedt een scala aan afmetingen en kleurcombinaties om aan elke behoefte te voldoen.

Esthetische verbetering

Een stijlvol huisnummer, zoals die van ons, kan de aantrekkingskracht van je huis aanzienlijk verhogen. Materialen zoals RVS en acryl geven je woning een moderne en verzorgde uitstraling. Diverse afmetingen (zoals 6x4 cm en 10x5 cm) bieden flexibiliteit in ontwerp en plaatsing.

Duurzaamheid

Bij Doika.be bieden we duurzame oplossingen, zoals slijtvaste kunststof huisnummerbordjes. Deze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zodat je huisnummer er altijd tiptop uitziet. Duurzaamheid gaat hand in hand met esthetiek, waardoor je lang geniet van je aankoop.

Personalisatie opties

We begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom biedt Doika.be de optie tot personalisatie. Of je nu kiest voor een kleine Ø2 cm variant of een grotere 20x20 cm optie, aanpassingen in kleur en stijl zijn eenvoudig te realiseren. Hierdoor voeg je een persoonlijke touch toe aan je woning.

Voldoen aan wettelijke vereisten

Een zichtbaar huisnummer is vaak een wettelijke vereiste. Het niet duidelijk hebben van een huisnummer kan leiden tot vervelende situaties, zoals gemiste post of vertraagde nooddiensten. Met onze duidelijke en goed zichtbare optie van 15x15 cm voorkom je dit soort problemen.

Gemakkelijk te bestellen

Bij Doika.be is het bestelproces eenvoudig en snel. Of je nu een compacte 8x4 cm variant wilt of een opvallende 25x25 cm maat, je bestelling wordt snel verwerkt en geleverd. Onze bezorgopties zorgen ervoor dat je snel over je nieuwe huisnummer beschikt, zelfs als er onverwachte omstandigheden zijn.

Door te kiezen voor ons uitgebreide assortiment aan huisnummers, zorg je ervoor dat je woning zowel functioneel als estetisch verbeterd wordt. Bezoek Doika.be en ontdek de mogelijkheden om je huis te verfraaien met een nieuw, stijlvol huisnummer dat aan al je wensen voldoet.

Een huisnummer kopen? Kies wat bij je past!

Bij het kiezen van een nieuw huisnummer zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Functionaliteit, esthetiek, materiaal en formaat spelen een cruciale rol in je beslissing.

Materiaalkeuze en duurzaamheid

We bieden huisnummers in diverse materialen zoals RVS (roestvast staal). RVS is duurzaam, bestand tegen weersinvloeden, en behoudt zijn esthetische waarde voor lange tijd. Huisnummers in acryl zijn lichtgewicht en eenvoudig te monteren. Beide materialen zijn ideaal voor langdurig gebruik.

Verschillende formaten beschikbaar

Onze huisnummers zijn beschikbaar in meerdere formaten. De standaardmaten variëren van 10 cm tot 152 cm hoog. Dit biedt de flexibiliteit om een formaat te kiezen dat het beste bij jouw huis past. Kleinere nummers zijn subtiel en stijlvol, terwijl grotere nummers zorgen voor betere zichtbaarheid vanaf de straat.

Personalisatie en stijl

Personalisatie-opties zijn er in overvloed. Je kunt kiezen voor een klassieke of moderne uitstraling die past bij de architectuur van je woning. Een breed scala aan lettertypen en afwerkingen biedt de mogelijkheid om je nummer uniek te maken.

Bezoek Doika.be voor jouw perfecte huisnummer

Bij Doika.be leggen we de nadruk op kwaliteit en keuzevrijheid. Ons assortiment omvat een breed aanbod aan materialen, formaten en stijlen. Door bij ons te bestellen, garandeer je dat je huisnummer zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bezoek ons online om de verschillende opties te ontdekken en het perfecte huisnummer voor jouw woning te vinden.

Waarom een duidelijk huisnummer belangrijk is

Een duidelijk zichtbaar huisnummer is essentieel voor de bereikbaarheid van hulpdiensten. Daarnaast zorgt het ervoor dat post en pakketten zonder problemen bezorgd kunnen worden. Een goed gekozen huisnummer draagt bij aan de algehele uitstraling van je huis en voorkomt ongemakken.

Kies het juiste stijl voor huisnummer bordjes

Bij het kiezen van huisnummer bordjes is de stijl van groot belang. Het bordje moet passen bij de architectuur van je huis. Klassieke woningen profiteren van traditionele stijlen, terwijl moderne huizen beter af zijn met strakke, eigentijdse ontwerpen.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze beïnvloedt niet alleen de uitstraling maar ook de duurzaamheid. RVS (roestvrij staal) is populair dankzij zijn weerbestendigheid en tijdloze uitstraling. Voorbeeld: GAMMA huisnummer bordjes zijn beschikbaar in RVS, wat zorgt voor een moderne, strakke look.

Formaten en afmetingen

Huisnummer bordjes komen in verschillende formaten en afmetingen. Het is essentieel dat het huisnummer goed leesbaar is vanaf de straat. Bij Doika.be vinden we het belangrijk dat onze klanten de juiste maat kiezen. Een te klein bordje kan onduidelijk zijn, terwijl een te groot bordje de esthetiek van je woning kan verstoren.

Personalisatie opties

Personalisatie biedt de mogelijkheid om een unieke touch aan je huis te geven. Of je nu kiest voor een specifieke font-stijl of extra details, je huisnummer bordje kan zo uniek als je wilt. Bij Doika.be bieden we tal van personalisatie-opties om je huisnummer echt van jou te maken.

Lokale voorbeelden

Laten we enkele voorbeelden uit onze omgeving bekijken. In een wijk met voornamelijk moderne woningen zie je vaak huisnummer bordjes van RVS, zoals de GAMMA serie. Deze zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een hedendaagse flair toe aan elke voordeur.

Significante merken

Doika.be heeft een breed assortiment aan huisnummer bordjes. Van klassieke tot moderne stijlen, ons aanbod zorgt ervoor dat ieder huisnummer past bij de stijl en wensen van de bewoners. Onze GAMMA huisnummers zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat elke klant de perfecte match kan vinden.

Door zorgvuldig te kiezen voor stijl, materiaal en personalisatie, zorgen we ervoor dat je huisnummer zowel functioneel als esthetisch perfect is.

Hoe bevestig je een huisnummer?

Huisnummers effectief bevestigen is cruciaal voor zichtbaarheid en duurzaamheid. We geven stapsgewijze instructies om dit proces eenvoudig te maken.

Benodigde materialen

Er zijn enkele essentiële materialen nodig:

 • Boormachine en boren (voor buitenmuren)

 • Pluggen en schroeven (voor stevige bevestiging)

 • Potlood en liniaal (voor nauwkeurige afmetingen)

 • Waterpas (voor rechte plaatsing)

 • Montagetape (voor tijdelijke bevestiging)

Voorbereiding

Voordat we beginnen, moeten we de juiste locatie bepalen. Huisnummers moeten goed zichtbaar zijn vanaf de straat. Gebruik een liniaal en potlood om de positie op de muur te markeren. Een waterpas helpt ervoor zorgen dat het huisnummer recht staat.

Boren en bevestigen

Gebruik een boormachine om gaten op de gemarkeerde punten te boren:

 1. Boor gaten op de gemarkeerde plekken.

 2. Plaats pluggen in de gaten.

 3. Plaats het huisnummer op de muur en lijn het uit met de geboorde gaten.

 4. Draai schroeven door het huisnummer in de pluggen.

Controleer de bevestiging

Zorg ervoor dat het huisnummer stevig vastzit en niet wiebelt. Controleer of alle schroeven goed zijn aangedraaid en gebruik eventueel extra schroeven voor extra stevigheid.

Opties voor verschillende oppervlakken

Afhankelijk van het oppervlak van je muur, moeten we mogelijk verschillende technieken gebruiken:

 • Houten muren: Gebruik houtschroeven.

 • Bakstenen muren: Gebruik boorhamer en speciale pluggen.

 • Metalen oppervlakken: Gebruik zelftappende schroeven of magnetische bevestigingen.

Onderhoud en nazorg

Huisnummers moeten regelmatig gecontroleerd worden op loszittende schroeven of schade door weersomstandigheden. Reinig het huisnummer periodiek, vooral bij RVS materialen, om de leesbaarheid en esthetische waarde te behouden.

Bij Doika.be bieden we een breed assortiment huisnummers, inclusief opties voor RVS voor weerbestendigheid en een tijdloze uitstraling. Door ons uitgebreide aanbod en persoonlijke service helpen we klanten om het perfecte huisnummer te vinden en correct te bevestigen.

Bestel nu bij Doika.be

Als je op zoek bent naar een nieuw huisnummer, bezoek dan Doika.be. Ons uitgebreide aanbod varieert in maten van 3 x 3 cm tot 30 x 30 cm en in verschillende kleurcombinaties. Ontdek hoe een perfect huisnummer bijdraagt aan de uitstraling en functionaliteit van je woning.

Materialen voor huisnummer bordjes

RVS

RVS, of roestvrij staal, staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Een huisnummer bordje van RVS geeft je woning een moderne en tijdloze uitstraling. Ze zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waardoor ze lange tijd mooi blijven.

Leisteen

Leisteen biedt een klassieke en stijlvolle look. Deze materiaalsoort is robuust en heeft een natuurlijke uitstraling. Het is perfect voor woningen met een landelijke of klassieke architectuur. Leisteen huisnummers zijn doorgaans zwart of grijs, wat een elegante touch geeft.

Acryl

Acryl is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor verschillende stijlen. Het is licht, gemakkelijk te bewerken en biedt een moderne uitstraling. Acryl huisnummer bordjes zijn beschikbaar in diverse kleuren en ontwerpen, waardoor ze goed passen bij moderne en minimalistische woningen.

Aluminium

Aluminium is lichtgewicht en roestvrij. Huisnummer bordjes van aluminium zijn eenvoudig te monteren en zeer duurzaam. Ze zijn ideaal voor moderne en industriële stijlen en kunnen tegen een stootje door hun robuuste afwerking.

Kunststof

Kunststof huisnummer bordjes zijn betaalbaar en flexibel qua ontwerp. Deze bordjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurcombinaties, wat ze geschikt maakt voor diverse toepassingen. De cijfers worden duidelijk gezien vanaf de straat, wat de zichtbaarheid verbetert.

Materiaal

Kenmerken

RVS

Duurzaam, weerbestendig, modern

Leisteen

Robuust, natuurlijke uitstraling, klassiek

Acryl

Licht, modern, diverse kleuren

Aluminium

Lichtgewicht, roestvrij, industrieel

Kunststof

Betaalbaar, flexibel, goed zichtbaar

Bestel RVS huisnummers online bij Doika

Onze RVS huisnummers zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. In ons ruime assortiment vind je altijd een huisnummer dat bij jouw stijl past.

Bij Doika bieden we diverse RVS huisnummers aan, perfect voor een moderne en duurzame look. Onze producten zijn per direct uit voorraad leverbaar en gemakkelijk te bestellen. Als je een bestelling plaatst en het bedrag hoger is dan €60, versturen we de producten gratis.

Wil je je huisnummers vervangen door producten die moderner zijn? Overweeg dan een mooi RVS huisnummer van Doika. Bekijk ons uitgebreide assortiment online, kies je ideale huisnummer en geniet van snelle levering en uitstekende service.

Waarom een huisnummer bestellen?

Een huisnummer is meer dan alleen een cijfer op de gevel. Het is essentieel voor de herkenbaarheid van je woning. Met een duidelijk huisnummer zorg je ervoor dat bezoekers, postbezorgers en hulpdiensten je huis snel en efficiënt vinden. In ons assortiment bieden we diverse huisnummers die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van je woning.

Belang van duidelijkheid

Een goed zichtbaar huisnummer verhoogt de vindbaarheid van je huis. Dit is cruciaal in noodsituaties, waar elke seconde telt. Bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen en stijlen die passen bij de uitstraling van je huis. Onze hoogwaardige RVS-huisnummers zijn bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en moderne look.

Verbeterde esthetiek

Naast functionaliteit speelt ook esthetiek een belangrijke rol. Een stijlvol huisnummer kan de uitstraling van je woning aanzienlijk verbeteren. Wij bieden huisnummers in diverse afmetingen, van 12 cm tot maar liefst 50 cm, zodat je altijd een formaat vindt dat bij jouw gevel past. Voor een meer klassieke uitstraling kun je kiezen voor leisteen, terwijl aluminium een industriële look geeft.

Personaliseer met stijl

Je huisnummer kun je bij ons eenvoudig personaliseren. Dit betekent dat je niet alleen het materiaal en het formaat kiest, maar ook de stijl die het beste bij jouw huis past. Zo zorgen wij ervoor dat je huisnummer een verlengstuk wordt van je persoonlijke smaak en de algehele uitstraling van je woning.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestel je huisnummer eenvoudig online via onze webshop Doika.be. Als je bestelling vóór 15:00 uur is geplaatst, verzenden we deze vrijwel altijd dezelfde dag nog. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen boven de €60. Dit maakt het bestellen van een nieuw huisnummer niet alleen eenvoudig, maar ook kostenefficiënt.

Breed assortiment en kwaliteit

Ons uitgebreide assortiment omvat huisnummers in verschillende materialen zoals RVS, leisteen, acryl, aluminium en kunststof. Deze materialen staan bekend om hun duurzaamheid en esthetische waarde. Hierdoor kun je vol vertrouwen een keuze maken die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Kortom, een goed gekozen huisnummer draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van je woning, maar ook aan de algehele uitstraling ervan. Bezoek Doika.be voor een breed scala aan opties en geef je woning een subtiele maar betekenisvolle boost.

De redenen om een nieuw huisnummer te bestellen

Een nieuw huisnummer bestellen kan om verschillende redenen noodzakelijk en zinvol zijn:

Verbeterde zichtbaarheid

Een duidelijk zichtbaar huisnummer helpt hulpdiensten, bezorgers, en bezoekers om je woning snel te vinden. Vooral in noodsituaties is het cruciaal dat je huisnummer goed leesbaar is van de straat. Bij Doika.be bieden we huisnummerbordjes aan met heldere cijfers die vanaf een afstand goed te zien zijn.

Voldoen aan voorschriften

Gemeenten vereisen vaak dat huisnummers aan specifieke standaarden voldoen. Dit kan betrekking hebben op de grootte, plaatsing, en leesbaarheid van het nummer. Met de diverse afmetingen en kleurcombinaties beschikbaar bij Doika.be, kun je voldoen aan deze voorschriften en voorkom je mogelijke boetes.

Esthetische verfraaiing

Een huisnummer kan een significant onderdeel zijn van je huisdecor. Moderne, klassieke, of industriële stijlen kunnen worden aangevuld met het juiste huisnummerbordje. Bij Doika.be bieden we materialen zoals RVS, leisteen, acryl, en aluminium aan die perfect aansluiten bij elke woningstijl.

Duurzaamheid en kwaliteit

Oude of beschadigde huisnummers verliezen vaak hun zichtbaarheid en aantrekkelijkheid. Door te kiezen voor een nieuw huisnummer van hoogwaardige materialen, zoals die bij Doika.be beschikbaar zijn, verzeker je je van een duurzame en weerbestendige oplossing. Onze kunststof huisnummerplaatjes zijn bijvoorbeeld zowel betaalbaar als flexibel in ontwerp, waardoor ze een goede keuze zijn voor vele huiseigenaren.

Personalisatie opties

Een gepersonaliseerd huisnummer kan je woning een uniek karakter geven. Of je nu kiest voor een specifiek lettertype, een bepaalde kleurcombinatie, of een unieke afmeting, bij Doika.be zijn er talloze mogelijkheden om je huisnummer volledig naar eigen wens te ontwerpen.

Snelle levering

Bij Doika.be begrijpen we dat je je nieuwe huisnummer snel in huis wilt hebben. Daarom bieden we diverse bezorgopties en streven we naar een snelle levering. Bestel je vandaag nog, dan heb je je nieuwe huisnummer in de meeste gevallen binnen enkele dagen in huis.

Dus of je nu je huisnummer wilt vernieuwen voor betere zichtbaarheid, om te voldoen aan voorschriften, of om je huis een esthetische upgrade te geven, bij Doika.be vind je altijd een geschikte oplossing.

Een huisnummer kopen? Kies wat bij je past!

Het kiezen van een nieuw huisnummer brengt een scala aan mogelijkheden met zich mee. Bij Doika.be bieden we huisnummers die stijlvol zijn, robuust en duurzaam. De eerste stap om een huisnummer te kopen, is te beslissen welk materiaal het beste bij jouw woning past. We hebben diverse opties, zoals RVS, leisteen, acryl en kunststof. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen die je huisnummer zowel functioneel als aantrekkelijk maken.

RVS huisnummers

Onze RVS huisnummers (roestvast staal) zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en strakke uiterlijk. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en roesten niet, waardoor ze lang meegaan. RVS huisnummers van Doika.be hebben een hoogte van 10 cm of 152 cm en variëren in diepte tussen 9 mm en 12 mm. Met nummers van 0 tot en met 9 kun je elke gewenste combinatie creëren.

Leisteen huisnummers

Leisteen geeft een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling aan je gevel. Dit materiaal is robuust en bestand tegen de elementen, wat het een uitstekende keuze maakt voor buitengebruik. Bij Doika.be bieden we leisteen huisnummers in diverse afwerkingen die passen bij elke woningstijl.

Acryl huisnummers

Acryl is een veelzijdig en modern materiaal voor huisnummers. Het is licht, weerbestendig en eenvoudig schoon te maken. Onze acryl huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, perfect voor een eigentijds en praktisch accent aan je huis.

Kunststof huisnummers

Kunststof huisnummers zijn een uitstekende optie als je een budgetvriendelijke en duurzame keuze zoekt. Ze zijn eenvoudig te monteren en in diverse stijlen beschikbaar, waardoor ze bij vele types gevels passen.

Bij Doika.be begrijpen we dat een huisnummer meer is dan slechts een functionaliteit, het draagt bij aan de uitstraling van je woning. We bieden snelle leveringsopties, zodat jouw nieuwe huisnummer snel en zonder gedoe op zijn plek hangt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind het huisnummer dat perfect bij jouw huis past.

Kies het juiste stijl voor huisnummer nordjes

Bij het bestellen van huisnummer bordjes is het kiezen van de juiste stijl cruciaal om de uitstraling van je woning te verbeteren. Een goed gekozen huisnummer bordje draagt bij aan de identiteit van je huis en maakt het gemakkelijker voor bezoekers om je te vinden.

Type materiaal

RVS (Roestvast Staal): RVS huisnummers zijn populair vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. Ze zijn bestand tegen roest, waardoor ze lang meegaan zonder onderhoud.

Leisteen: Heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Dit materiaal voegt een klassieke en tijdloze look toe aan je woning.

Acryl: Moderne en veelzijdige optie. Acryl huisnummers kunnen in verschillende kleuren en stijlen worden geproduceerd, waardoor ze aanpasbaar zijn aan iedere huisstijl.

Kunststof: Budgetvriendelijk en duurzaam. Kunststof huisnummers zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, ideaal voor praktisch gebruik.

Afmetingen

Naast het materiaal is de grootte van het huisnummer ook belangrijk. Bij Doika.be bieden we een breed scala aan afmetingen. Van kleine cijfers voor een subtiele look tot grote nummers die gemakkelijk zichtbaar zijn vanaf de straat, we hebben opties voor elke voorkeur:

Materiaal

Hoogte Product

Diepte Product

RVS

10 cm

9 mm

RVS

152 cm

12 mm

Leisteen

20 cm

10 mm

Acryl

15 cm

8 mm

Kunststof

12 cm

9 mm

Kleuren en lettertypen

De kleur en het lettertype van een huisnummer bordje hebben een grote invloed op de leesbaarheid en esthetiek. Bij Doika.be kun je kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren die passen bij de stijl van jouw woning. Denk aan een klassiek zwart-wit ontwerp voor een tijdloze uitstraling of felle kleuren voor een moderne, speelse look.

Montageopties

We bieden verschillende montageopties om ervoor te zorgen dat jouw huisnummer veilig en stevig aan de muur blijft hangen. Of je nu gaat voor schroeven, tape of speciale beugels, wij hebben de juiste oplossing voor jouw huisnummer project.

Kies het juiste huisnummer bordje dat past bij jouw woning en geniet van een combinatie van stijl en functionaliteit. Bezoek Doika.be voor een uitgebreid assortiment en snelle levering van jouw ideale huisnummer bordje.

Hoe bevestig je een huisnummer?

Bij het bevestigen van een huisnummer zijn er verschillende methoden en materialen om te overwegen, afhankelijk van het type gevel en persoonlijke voorkeuren. Hieronder bespreken we de stappen en aanbevelingen voor een stevige en duurzame bevestiging.

Benodigdheden voor de bevestiging

Bij Doika.be bieden we een breed scala aan huisnummers en bijbehorende bevestigingsmaterialen. Zorg ervoor dat je de volgende items bij de hand hebt:

 • Boormachine

 • Boor (geschikt voor materiaal van de gevel)

 • Pluggen en schroeven

 • Schroevendraaier

 • Waterpas

 • Meetlint

Stappen voor de bevestiging

 1. Locatie bepalen: Kies een goed zichtbare plek op de gevel. Let op dat het huisnummer goed leesbaar is vanaf de straat.

 2. Markeren: Gebruik een meetlint om de exacte plaats van de bevestigingsgaten te markeren. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het huisnummer recht hangt.

 3. Boren: Boor gaten op de gemarkeerde punten. Zorg ervoor dat de boor geschikt is voor het materiaal van jouw gevel, zoals baksteen, hout of stucwerk.

 4. Pluggen plaatsen: Steek de pluggen in de geboorde gaten. Dit zorgt voor extra houvast, vooral bij zwaardere huisnummers.

 5. Huisnummer bevestigen: Plaats het huisnummer en zet het vast met schroeven. Zorg ervoor dat het stevig vastzit en niet wiebelt.

Onderhoud en controle

Regelmatige controle en onderhoud verlengen de levensduur van je huisnummer:

 • Controleer periodiek of het huisnummer nog stevig vastzit.

 • Maak het huisnummer schoon om de zichtbaarheid te behouden.

 • Bij beschadiging of slijtage is het makkelijk om via Doika.be een nieuw exemplaar te bestellen.

Speciale bevestigingsopties

Bij Doika.be bieden we ook opties voor speciale bevestigingen:

 • Lijmkit: Geschikt voor gladde oppervlakken en maakt boren overbodig.

 • Onzichtbare bevestigingen: Voor een naadloze look zonder zichtbare schroeven.

 • RVS afstandhouders: Geven een moderne uitstraling door het huisnummer iets van de muur af te laten staan.

Door de juiste methode en materialen te kiezen, zorg je ervoor dat je huisnummer jarenlang meegaat en altijd goed zichtbaar is. Onze producten en accessoires bij Doika.be maken de bevestiging eenvoudig en betrouwbaar.

Materialen voor huisnummer bordjes

Bij Doika.be hebben we een breed scala aan materialen voor huisnummer bordjes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of je nu kiest voor duurzaam RVS, natuurlijke leisteen, modern acryl of budgetvriendelijk kunststof, elk materiaal biedt unieke voordelen. Onze opties in afmetingen, kleuren, lettertypen en montage zorgen ervoor dat je huisnummer perfect aansluit bij de stijl van je woning.

Een stevig en duurzaam bevestigd huisnummer is essentieel. Met onze uitgebreide montage-instructies en hoogwaardige bevestigingsmaterialen zoals pluggen, schroeven en speciale bevestigingsopties, garanderen we een langdurige zichtbaarheid en uitstraling. Bij Doika.be ben je verzekerd van kwaliteit en stijl voor jouw huisnummer bordje.

huisnummer bestellen

Een huisnummer is meer dan alleen een cijfer op je deur; het is een essentieel onderdeel van je woningidentiteit. Of je nu kiest voor een klassiek leisteen bordje of een modern acryl ontwerp, een goed gekozen huisnummer zorgt ervoor dat je huis opvalt en gemakkelijk te vinden is.

Bij ons kun je huisnummers bestellen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. Met opties zoals RVS, leisteen en acryl, bieden we een breed scala aan materialen en formaten. Bovendien worden al onze huisnummers geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat je direct aan de slag kunt.

Waarom zou je wachten? Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef je woning de finishing touch die het verdient.

Waarom een huisnummer bestellen?

Een huisnummer is niet alleen een wettelijke vereiste, maar het zorgt ook voor een duidelijk herkenningspunt voor bezoekers, postbezorgers en nooddiensten. Een goed zichtbaar huisnummer vermindert de kans op verwarring en zorgt ervoor dat je woning direct opvalt.

Functionele voordelen

Er zijn diverse praktische redenen om een huisnummer te bestellen en te installeren:

 1. Herkenbaarheid: Een goed zichtbaar huisnummer maakt het eenvoudig voor vrienden, familie en bezorgdiensten om je huis te vinden. Dit verhoogt de efficiëntie en voorkomt misverstanden.

 2. Nooddiensten: In geval van nood wil je dat hulpdiensten je huis snel kunnen identificeren. Een duidelijk en goed geplaatst huisnummer kan levens redden.

 3. Wetgeving: In veel gemeenten is het verplicht om een duidelijk leesbaar huisnummer aan de buitenkant van je woning te hebben. Hiermee voorkom je boetes en volg je de wettelijke richtlijnen.

Stijlvolle opties

Naast de functionele voordelen biedt een huisnummer ook esthetische opties. Bij Doika.be vind je een uitgebreid assortiment aan stijlvolle huisnummers in verschillende materialen en formaten. Dit stelt je in staat om een huisnummer te kiezen dat perfect aansluit bij de stijl van je woning. Enkele populaire opties zijn:

 • RVS huisnummers: Deze duurzame en roestvrije nummers zijn populair vanwege hun moderne uitstraling en lange levensduur.

 • Leisteen huisnummers: Met hun natuurlijke en robuuste uitstraling voegen ze karakter toe aan je woning.

 • Acryl huisnummers: Deze flexibele, betaalbare en weerbestendige nummers zijn een veelzijdige keuze voor elk type woning.

Personaliseer je huisnummer

Bij Doika.be kun je je huisnummer volledig personaliseren door verschillende kleuren, lettertypen en groottes te kiezen. Hierdoor geef je jouw woning een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl. Door voor hoogwaardige materialen te kiezen, zorg je ervoor dat je huisnummer lang meegaat en bestand is tegen de elementen.

Eenvoudige bestelprocedure

Het bestellen van een huisnummer bij Doika.be is eenvoudig. Met slechts een paar klikken kies je het gewenste ontwerp, materiaal en formaat. Bestel vóór 15:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit zorgt ervoor dat je snel je nieuwe huisnummer in huis hebt en meteen kunt installeren.

Investeren in een goed huisnummer betekent dus niet alleen dat je aan wettelijke vereisten voldoet, maar ook dat je woning een esthetische upgrade krijgt. Bezoek Doika.be om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en het perfecte huisnummer voor jouw woning te vinden.

De redenen om een nieuw huisnummer te bestellen

Het kiezen van een nieuw huisnummer is niet alleen een praktische overweging, maar biedt ook verschillende voordelen die bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van je woning.

Verbeterde zichtbaarheid

Duidelijke, goed leesbare huisnummers (zoals die variërend van 3x3 cm tot 30x30 cm) zorgen ervoor dat je huis makkelijk gevonden wordt. Dit is essentieel voor noodhulpdiensten, postbezorgers en bezoekers. Ons assortiment biedt een scala aan afmetingen en kleurcombinaties om aan elke behoefte te voldoen.

Esthetische verbetering

Een stijlvol huisnummer, zoals die van ons, kan de aantrekkingskracht van je huis aanzienlijk verhogen. Materialen zoals RVS en acryl geven je woning een moderne en verzorgde uitstraling. Diverse afmetingen (zoals 6x4 cm en 10x5 cm) bieden flexibiliteit in ontwerp en plaatsing.

Duurzaamheid

Bij Doika.be bieden we duurzame oplossingen, zoals slijtvaste kunststof huisnummerbordjes. Deze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zodat je huisnummer er altijd tiptop uitziet. Duurzaamheid gaat hand in hand met esthetiek, waardoor je lang geniet van je aankoop.

Personalisatie opties

We begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom biedt Doika.be de optie tot personalisatie. Of je nu kiest voor een kleine Ø2 cm variant of een grotere 20x20 cm optie, aanpassingen in kleur en stijl zijn eenvoudig te realiseren. Hierdoor voeg je een persoonlijke touch toe aan je woning.

Voldoen aan wettelijke vereisten

Een zichtbaar huisnummer is vaak een wettelijke vereiste. Het niet duidelijk hebben van een huisnummer kan leiden tot vervelende situaties, zoals gemiste post of vertraagde nooddiensten. Met onze duidelijke en goed zichtbare optie van 15x15 cm voorkom je dit soort problemen.

Gemakkelijk te bestellen

Bij Doika.be is het bestelproces eenvoudig en snel. Of je nu een compacte 8x4 cm variant wilt of een opvallende 25x25 cm maat, je bestelling wordt snel verwerkt en geleverd. Onze bezorgopties zorgen ervoor dat je snel over je nieuwe huisnummer beschikt, zelfs als er onverwachte omstandigheden zijn.

Door te kiezen voor ons uitgebreide assortiment aan huisnummers, zorg je ervoor dat je woning zowel functioneel als estetisch verbeterd wordt. Bezoek Doika.be en ontdek de mogelijkheden om je huis te verfraaien met een nieuw, stijlvol huisnummer dat aan al je wensen voldoet.

Een huisnummer kopen? Kies wat bij je past!

Bij het kiezen van een nieuw huisnummer zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Functionaliteit, esthetiek, materiaal en formaat spelen een cruciale rol in je beslissing.

Materiaalkeuze en duurzaamheid

We bieden huisnummers in diverse materialen zoals RVS (roestvast staal). RVS is duurzaam, bestand tegen weersinvloeden, en behoudt zijn esthetische waarde voor lange tijd. Huisnummers in acryl zijn lichtgewicht en eenvoudig te monteren. Beide materialen zijn ideaal voor langdurig gebruik.

Verschillende formaten beschikbaar

Onze huisnummers zijn beschikbaar in meerdere formaten. De standaardmaten variëren van 10 cm tot 152 cm hoog. Dit biedt de flexibiliteit om een formaat te kiezen dat het beste bij jouw huis past. Kleinere nummers zijn subtiel en stijlvol, terwijl grotere nummers zorgen voor betere zichtbaarheid vanaf de straat.

Personalisatie en stijl

Personalisatie-opties zijn er in overvloed. Je kunt kiezen voor een klassieke of moderne uitstraling die past bij de architectuur van je woning. Een breed scala aan lettertypen en afwerkingen biedt de mogelijkheid om je nummer uniek te maken.

Bezoek Doika.be voor jouw perfecte huisnummer

Bij Doika.be leggen we de nadruk op kwaliteit en keuzevrijheid. Ons assortiment omvat een breed aanbod aan materialen, formaten en stijlen. Door bij ons te bestellen, garandeer je dat je huisnummer zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bezoek ons online om de verschillende opties te ontdekken en het perfecte huisnummer voor jouw woning te vinden.

Waarom een duidelijk huisnummer belangrijk is

Een duidelijk zichtbaar huisnummer is essentieel voor de bereikbaarheid van hulpdiensten. Daarnaast zorgt het ervoor dat post en pakketten zonder problemen bezorgd kunnen worden. Een goed gekozen huisnummer draagt bij aan de algehele uitstraling van je huis en voorkomt ongemakken.

Kies het juiste stijl voor huisnummer bordjes

Bij het kiezen van huisnummer bordjes is de stijl van groot belang. Het bordje moet passen bij de architectuur van je huis. Klassieke woningen profiteren van traditionele stijlen, terwijl moderne huizen beter af zijn met strakke, eigentijdse ontwerpen.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze beïnvloedt niet alleen de uitstraling maar ook de duurzaamheid. RVS (roestvrij staal) is populair dankzij zijn weerbestendigheid en tijdloze uitstraling. Voorbeeld: GAMMA huisnummer bordjes zijn beschikbaar in RVS, wat zorgt voor een moderne, strakke look.

Formaten en afmetingen

Huisnummer bordjes komen in verschillende formaten en afmetingen. Het is essentieel dat het huisnummer goed leesbaar is vanaf de straat. Bij Doika.be vinden we het belangrijk dat onze klanten de juiste maat kiezen. Een te klein bordje kan onduidelijk zijn, terwijl een te groot bordje de esthetiek van je woning kan verstoren.

Personalisatie opties

Personalisatie biedt de mogelijkheid om een unieke touch aan je huis te geven. Of je nu kiest voor een specifieke font-stijl of extra details, je huisnummer bordje kan zo uniek als je wilt. Bij Doika.be bieden we tal van personalisatie-opties om je huisnummer echt van jou te maken.

Lokale voorbeelden

Laten we enkele voorbeelden uit onze omgeving bekijken. In een wijk met voornamelijk moderne woningen zie je vaak huisnummer bordjes van RVS, zoals de GAMMA serie. Deze zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een hedendaagse flair toe aan elke voordeur.

Significante merken

Doika.be heeft een breed assortiment aan huisnummer bordjes. Van klassieke tot moderne stijlen, ons aanbod zorgt ervoor dat ieder huisnummer past bij de stijl en wensen van de bewoners. Onze GAMMA huisnummers zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat elke klant de perfecte match kan vinden.

Door zorgvuldig te kiezen voor stijl, materiaal en personalisatie, zorgen we ervoor dat je huisnummer zowel functioneel als esthetisch perfect is.

Hoe bevestig je een huisnummer?

Huisnummers effectief bevestigen is cruciaal voor zichtbaarheid en duurzaamheid. We geven stapsgewijze instructies om dit proces eenvoudig te maken.

Benodigde materialen

Er zijn enkele essentiële materialen nodig:

 • Boormachine en boren (voor buitenmuren)

 • Pluggen en schroeven (voor stevige bevestiging)

 • Potlood en liniaal (voor nauwkeurige afmetingen)

 • Waterpas (voor rechte plaatsing)

 • Montagetape (voor tijdelijke bevestiging)

Voorbereiding

Voordat we beginnen, moeten we de juiste locatie bepalen. Huisnummers moeten goed zichtbaar zijn vanaf de straat. Gebruik een liniaal en potlood om de positie op de muur te markeren. Een waterpas helpt ervoor zorgen dat het huisnummer recht staat.

Boren en bevestigen

Gebruik een boormachine om gaten op de gemarkeerde punten te boren:

 1. Boor gaten op de gemarkeerde plekken.

 2. Plaats pluggen in de gaten.

 3. Plaats het huisnummer op de muur en lijn het uit met de geboorde gaten.

 4. Draai schroeven door het huisnummer in de pluggen.

Controleer de bevestiging

Zorg ervoor dat het huisnummer stevig vastzit en niet wiebelt. Controleer of alle schroeven goed zijn aangedraaid en gebruik eventueel extra schroeven voor extra stevigheid.

Opties voor verschillende oppervlakken

Afhankelijk van het oppervlak van je muur, moeten we mogelijk verschillende technieken gebruiken:

 • Houten muren: Gebruik houtschroeven.

 • Bakstenen muren: Gebruik boorhamer en speciale pluggen.

 • Metalen oppervlakken: Gebruik zelftappende schroeven of magnetische bevestigingen.

Onderhoud en nazorg

Huisnummers moeten regelmatig gecontroleerd worden op loszittende schroeven of schade door weersomstandigheden. Reinig het huisnummer periodiek, vooral bij RVS materialen, om de leesbaarheid en esthetische waarde te behouden.

Bij Doika.be bieden we een breed assortiment huisnummers, inclusief opties voor RVS voor weerbestendigheid en een tijdloze uitstraling. Door ons uitgebreide aanbod en persoonlijke service helpen we klanten om het perfecte huisnummer te vinden en correct te bevestigen.

Bestel nu bij Doika.be

Als je op zoek bent naar een nieuw huisnummer, bezoek dan Doika.be. Ons uitgebreide aanbod varieert in maten van 3 x 3 cm tot 30 x 30 cm en in verschillende kleurcombinaties. Ontdek hoe een perfect huisnummer bijdraagt aan de uitstraling en functionaliteit van je woning.

Materialen voor huisnummer bordjes

RVS

RVS, of roestvrij staal, staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Een huisnummer bordje van RVS geeft je woning een moderne en tijdloze uitstraling. Ze zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waardoor ze lange tijd mooi blijven.

Leisteen

Leisteen biedt een klassieke en stijlvolle look. Deze materiaalsoort is robuust en heeft een natuurlijke uitstraling. Het is perfect voor woningen met een landelijke of klassieke architectuur. Leisteen huisnummers zijn doorgaans zwart of grijs, wat een elegante touch geeft.

Acryl

Acryl is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor verschillende stijlen. Het is licht, gemakkelijk te bewerken en biedt een moderne uitstraling. Acryl huisnummer bordjes zijn beschikbaar in diverse kleuren en ontwerpen, waardoor ze goed passen bij moderne en minimalistische woningen.

Aluminium

Aluminium is lichtgewicht en roestvrij. Huisnummer bordjes van aluminium zijn eenvoudig te monteren en zeer duurzaam. Ze zijn ideaal voor moderne en industriële stijlen en kunnen tegen een stootje door hun robuuste afwerking.

Kunststof

Kunststof huisnummer bordjes zijn betaalbaar en flexibel qua ontwerp. Deze bordjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurcombinaties, wat ze geschikt maakt voor diverse toepassingen. De cijfers worden duidelijk gezien vanaf de straat, wat de zichtbaarheid verbetert.

Materiaal

Kenmerken

RVS

Duurzaam, weerbestendig, modern

Leisteen

Robuust, natuurlijke uitstraling, klassiek

Acryl

Licht, modern, diverse kleuren

Aluminium

Lichtgewicht, roestvrij, industrieel

Kunststof

Betaalbaar, flexibel, goed zichtbaar

Bestel RVS huisnummers online bij Doika

Onze RVS huisnummers zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. In ons ruime assortiment vind je altijd een huisnummer dat bij jouw stijl past.

Bij Doika bieden we diverse RVS huisnummers aan, perfect voor een moderne en duurzame look. Onze producten zijn per direct uit voorraad leverbaar en gemakkelijk te bestellen. Als je een bestelling plaatst en het bedrag hoger is dan €60, versturen we de producten gratis.

Wil je je huisnummers vervangen door producten die moderner zijn? Overweeg dan een mooi RVS huisnummer van Doika. Bekijk ons uitgebreide assortiment online, kies je ideale huisnummer en geniet van snelle levering en uitstekende service.

Waarom een huisnummer bestellen?

Een huisnummer is meer dan alleen een cijfer op de gevel. Het is essentieel voor de herkenbaarheid van je woning. Met een duidelijk huisnummer zorg je ervoor dat bezoekers, postbezorgers en hulpdiensten je huis snel en efficiënt vinden. In ons assortiment bieden we diverse huisnummers die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van je woning.

Belang van duidelijkheid

Een goed zichtbaar huisnummer verhoogt de vindbaarheid van je huis. Dit is cruciaal in noodsituaties, waar elke seconde telt. Bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen en stijlen die passen bij de uitstraling van je huis. Onze hoogwaardige RVS-huisnummers zijn bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en moderne look.

Verbeterde esthetiek

Naast functionaliteit speelt ook esthetiek een belangrijke rol. Een stijlvol huisnummer kan de uitstraling van je woning aanzienlijk verbeteren. Wij bieden huisnummers in diverse afmetingen, van 12 cm tot maar liefst 50 cm, zodat je altijd een formaat vindt dat bij jouw gevel past. Voor een meer klassieke uitstraling kun je kiezen voor leisteen, terwijl aluminium een industriële look geeft.

Personaliseer met stijl

Je huisnummer kun je bij ons eenvoudig personaliseren. Dit betekent dat je niet alleen het materiaal en het formaat kiest, maar ook de stijl die het beste bij jouw huis past. Zo zorgen wij ervoor dat je huisnummer een verlengstuk wordt van je persoonlijke smaak en de algehele uitstraling van je woning.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestel je huisnummer eenvoudig online via onze webshop Doika.be. Als je bestelling vóór 15:00 uur is geplaatst, verzenden we deze vrijwel altijd dezelfde dag nog. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen boven de €60. Dit maakt het bestellen van een nieuw huisnummer niet alleen eenvoudig, maar ook kostenefficiënt.

Breed assortiment en kwaliteit

Ons uitgebreide assortiment omvat huisnummers in verschillende materialen zoals RVS, leisteen, acryl, aluminium en kunststof. Deze materialen staan bekend om hun duurzaamheid en esthetische waarde. Hierdoor kun je vol vertrouwen een keuze maken die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Kortom, een goed gekozen huisnummer draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van je woning, maar ook aan de algehele uitstraling ervan. Bezoek Doika.be voor een breed scala aan opties en geef je woning een subtiele maar betekenisvolle boost.

De redenen om een nieuw huisnummer te bestellen

Een nieuw huisnummer bestellen kan om verschillende redenen noodzakelijk en zinvol zijn:

Verbeterde zichtbaarheid

Een duidelijk zichtbaar huisnummer helpt hulpdiensten, bezorgers, en bezoekers om je woning snel te vinden. Vooral in noodsituaties is het cruciaal dat je huisnummer goed leesbaar is van de straat. Bij Doika.be bieden we huisnummerbordjes aan met heldere cijfers die vanaf een afstand goed te zien zijn.

Voldoen aan voorschriften

Gemeenten vereisen vaak dat huisnummers aan specifieke standaarden voldoen. Dit kan betrekking hebben op de grootte, plaatsing, en leesbaarheid van het nummer. Met de diverse afmetingen en kleurcombinaties beschikbaar bij Doika.be, kun je voldoen aan deze voorschriften en voorkom je mogelijke boetes.

Esthetische verfraaiing

Een huisnummer kan een significant onderdeel zijn van je huisdecor. Moderne, klassieke, of industriële stijlen kunnen worden aangevuld met het juiste huisnummerbordje. Bij Doika.be bieden we materialen zoals RVS, leisteen, acryl, en aluminium aan die perfect aansluiten bij elke woningstijl.

Duurzaamheid en kwaliteit

Oude of beschadigde huisnummers verliezen vaak hun zichtbaarheid en aantrekkelijkheid. Door te kiezen voor een nieuw huisnummer van hoogwaardige materialen, zoals die bij Doika.be beschikbaar zijn, verzeker je je van een duurzame en weerbestendige oplossing. Onze kunststof huisnummerplaatjes zijn bijvoorbeeld zowel betaalbaar als flexibel in ontwerp, waardoor ze een goede keuze zijn voor vele huiseigenaren.

Personalisatie opties

Een gepersonaliseerd huisnummer kan je woning een uniek karakter geven. Of je nu kiest voor een specifiek lettertype, een bepaalde kleurcombinatie, of een unieke afmeting, bij Doika.be zijn er talloze mogelijkheden om je huisnummer volledig naar eigen wens te ontwerpen.

Snelle levering

Bij Doika.be begrijpen we dat je je nieuwe huisnummer snel in huis wilt hebben. Daarom bieden we diverse bezorgopties en streven we naar een snelle levering. Bestel je vandaag nog, dan heb je je nieuwe huisnummer in de meeste gevallen binnen enkele dagen in huis.

Dus of je nu je huisnummer wilt vernieuwen voor betere zichtbaarheid, om te voldoen aan voorschriften, of om je huis een esthetische upgrade te geven, bij Doika.be vind je altijd een geschikte oplossing.

Een huisnummer kopen? Kies wat bij je past!

Het kiezen van een nieuw huisnummer brengt een scala aan mogelijkheden met zich mee. Bij Doika.be bieden we huisnummers die stijlvol zijn, robuust en duurzaam. De eerste stap om een huisnummer te kopen, is te beslissen welk materiaal het beste bij jouw woning past. We hebben diverse opties, zoals RVS, leisteen, acryl en kunststof. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen die je huisnummer zowel functioneel als aantrekkelijk maken.

RVS huisnummers

Onze RVS huisnummers (roestvast staal) zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en strakke uiterlijk. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en roesten niet, waardoor ze lang meegaan. RVS huisnummers van Doika.be hebben een hoogte van 10 cm of 152 cm en variëren in diepte tussen 9 mm en 12 mm. Met nummers van 0 tot en met 9 kun je elke gewenste combinatie creëren.

Leisteen huisnummers

Leisteen geeft een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling aan je gevel. Dit materiaal is robuust en bestand tegen de elementen, wat het een uitstekende keuze maakt voor buitengebruik. Bij Doika.be bieden we leisteen huisnummers in diverse afwerkingen die passen bij elke woningstijl.

Acryl huisnummers

Acryl is een veelzijdig en modern materiaal voor huisnummers. Het is licht, weerbestendig en eenvoudig schoon te maken. Onze acryl huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, perfect voor een eigentijds en praktisch accent aan je huis.

Kunststof huisnummers

Kunststof huisnummers zijn een uitstekende optie als je een budgetvriendelijke en duurzame keuze zoekt. Ze zijn eenvoudig te monteren en in diverse stijlen beschikbaar, waardoor ze bij vele types gevels passen.

Bij Doika.be begrijpen we dat een huisnummer meer is dan slechts een functionaliteit, het draagt bij aan de uitstraling van je woning. We bieden snelle leveringsopties, zodat jouw nieuwe huisnummer snel en zonder gedoe op zijn plek hangt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind het huisnummer dat perfect bij jouw huis past.

Kies het juiste stijl voor huisnummer nordjes

Bij het bestellen van huisnummer bordjes is het kiezen van de juiste stijl cruciaal om de uitstraling van je woning te verbeteren. Een goed gekozen huisnummer bordje draagt bij aan de identiteit van je huis en maakt het gemakkelijker voor bezoekers om je te vinden.

Type materiaal

RVS (Roestvast Staal): RVS huisnummers zijn populair vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. Ze zijn bestand tegen roest, waardoor ze lang meegaan zonder onderhoud.

Leisteen: Heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Dit materiaal voegt een klassieke en tijdloze look toe aan je woning.

Acryl: Moderne en veelzijdige optie. Acryl huisnummers kunnen in verschillende kleuren en stijlen worden geproduceerd, waardoor ze aanpasbaar zijn aan iedere huisstijl.

Kunststof: Budgetvriendelijk en duurzaam. Kunststof huisnummers zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, ideaal voor praktisch gebruik.

Afmetingen

Naast het materiaal is de grootte van het huisnummer ook belangrijk. Bij Doika.be bieden we een breed scala aan afmetingen. Van kleine cijfers voor een subtiele look tot grote nummers die gemakkelijk zichtbaar zijn vanaf de straat, we hebben opties voor elke voorkeur:

Materiaal

Hoogte Product

Diepte Product

RVS

10 cm

9 mm

RVS

152 cm

12 mm

Leisteen

20 cm

10 mm

Acryl

15 cm

8 mm

Kunststof

12 cm

9 mm

Kleuren en lettertypen

De kleur en het lettertype van een huisnummer bordje hebben een grote invloed op de leesbaarheid en esthetiek. Bij Doika.be kun je kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren die passen bij de stijl van jouw woning. Denk aan een klassiek zwart-wit ontwerp voor een tijdloze uitstraling of felle kleuren voor een moderne, speelse look.

Montageopties

We bieden verschillende montageopties om ervoor te zorgen dat jouw huisnummer veilig en stevig aan de muur blijft hangen. Of je nu gaat voor schroeven, tape of speciale beugels, wij hebben de juiste oplossing voor jouw huisnummer project.

Kies het juiste huisnummer bordje dat past bij jouw woning en geniet van een combinatie van stijl en functionaliteit. Bezoek Doika.be voor een uitgebreid assortiment en snelle levering van jouw ideale huisnummer bordje.

Hoe bevestig je een huisnummer?

Bij het bevestigen van een huisnummer zijn er verschillende methoden en materialen om te overwegen, afhankelijk van het type gevel en persoonlijke voorkeuren. Hieronder bespreken we de stappen en aanbevelingen voor een stevige en duurzame bevestiging.

Benodigdheden voor de bevestiging

Bij Doika.be bieden we een breed scala aan huisnummers en bijbehorende bevestigingsmaterialen. Zorg ervoor dat je de volgende items bij de hand hebt:

 • Boormachine

 • Boor (geschikt voor materiaal van de gevel)

 • Pluggen en schroeven

 • Schroevendraaier

 • Waterpas

 • Meetlint

Stappen voor de bevestiging

 1. Locatie bepalen: Kies een goed zichtbare plek op de gevel. Let op dat het huisnummer goed leesbaar is vanaf de straat.

 2. Markeren: Gebruik een meetlint om de exacte plaats van de bevestigingsgaten te markeren. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het huisnummer recht hangt.

 3. Boren: Boor gaten op de gemarkeerde punten. Zorg ervoor dat de boor geschikt is voor het materiaal van jouw gevel, zoals baksteen, hout of stucwerk.

 4. Pluggen plaatsen: Steek de pluggen in de geboorde gaten. Dit zorgt voor extra houvast, vooral bij zwaardere huisnummers.

 5. Huisnummer bevestigen: Plaats het huisnummer en zet het vast met schroeven. Zorg ervoor dat het stevig vastzit en niet wiebelt.

Onderhoud en controle

Regelmatige controle en onderhoud verlengen de levensduur van je huisnummer:

 • Controleer periodiek of het huisnummer nog stevig vastzit.

 • Maak het huisnummer schoon om de zichtbaarheid te behouden.

 • Bij beschadiging of slijtage is het makkelijk om via Doika.be een nieuw exemplaar te bestellen.

Speciale bevestigingsopties

Bij Doika.be bieden we ook opties voor speciale bevestigingen:

 • Lijmkit: Geschikt voor gladde oppervlakken en maakt boren overbodig.

 • Onzichtbare bevestigingen: Voor een naadloze look zonder zichtbare schroeven.

 • RVS afstandhouders: Geven een moderne uitstraling door het huisnummer iets van de muur af te laten staan.

Door de juiste methode en materialen te kiezen, zorg je ervoor dat je huisnummer jarenlang meegaat en altijd goed zichtbaar is. Onze producten en accessoires bij Doika.be maken de bevestiging eenvoudig en betrouwbaar.

Materialen voor huisnummer bordjes

Bij Doika.be hebben we een breed scala aan materialen voor huisnummer bordjes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of je nu kiest voor duurzaam RVS, natuurlijke leisteen, modern acryl of budgetvriendelijk kunststof, elk materiaal biedt unieke voordelen. Onze opties in afmetingen, kleuren, lettertypen en montage zorgen ervoor dat je huisnummer perfect aansluit bij de stijl van je woning.

Een stevig en duurzaam bevestigd huisnummer is essentieel. Met onze uitgebreide montage-instructies en hoogwaardige bevestigingsmaterialen zoals pluggen, schroeven en speciale bevestigingsopties, garanderen we een langdurige zichtbaarheid en uitstraling. Bij Doika.be ben je verzekerd van kwaliteit en stijl voor jouw huisnummer bordje.

door GT

Deel: